(KANDALLÓ -KOVÁCSOLTVAS -LAKÁSTEXTiL., Mobil: 30/9693-555 és 30/2566-426).

Cégünk bővítette tevékenységét kovácsoltvas bútorok, kerítések és kiegészítők forgalmazásával is.

Szalonunkban konkrét lakberendezési kiegészítők is megtalálhatók, mint például:

- Üvegmozaikok fürdőszobák, medencék burkolásához;
- Kandalló tisztító szettek, kiegészítők;
- Kovácsoltvas korlát díszítőelemek.
- Vízfűtéses tűzterek.

A SEQUIN, HAAS & SOHN, PALAZZETTI, FABER, JOTUL kandalló gyártó cégek Fejér megyei viszonteladói és minőségi kivitelezője vagyunk.

- Ha kandallókról beszélünk, legtöbben a filmekből jól ismert jelenetre, az otthoni tűz nyújtotta romantikus élményre gondolunk. Azonban a mai kandallók már nem csak a lakás díszei, hanem magas műszaki tartalmuk miatt nagy hatásfokon képesek biztosítani az otthon melegét akár kiegészítő, de akár fő fűtésként is.

A tűzterek öntöttvasból készülnek. A külső burkolat lehet mészkő, márvány, gránit, vagy bármilyen más, mutatós felületű tűzálló építőanyag. A korszerű típusok ventillátorok segítségével szívják be a hűvös levegőt, majd a süvegrész rácsos nyílásain kifújva szétterítik a meleg levegőt. Flexibilis és saválló alumíniumcsövek alkalmazásával a ház távolabbi részeiben is elvezethető a meleg, ezáltal egy 10-17 kW teljesítményű kandallóval akár az egész ház gyorsan befűthető. A vizuális élményt változatos formájú, többféle módon is nyitható hőálló üvegbetétes ajtók garantálják. A technikai fejlesztések azonban nem mentek a vizuális élmény rovására. A legtöbb tűztér opcióként oldalüveggel és két irányban nyitható ajtóval is felszerelhető.
Vízfűtéses, azaz Vízköpenyes tűzterek a legújabb és legtakarékosabb fűtési módszerként terjedtek el, amelyekkel a központi fűtésrendszerre lehet meleg vizet termelni, ezzel rendkívül megnő a hatásfoka és átmeneti időszakban elég csak a kandallóval fűteni! A tűzterek 12-30 kW-ig terjedő nagyságban léteznek.
A gázkandallóink a megbízható minőségen túl a kényelmes tüzelés élményével is gazdagíthatják kedves ügyfeleinket. Egyenes oldalú és prizmatikus ajtóval szerelve kaphatóak!

- A kályhák a megbízható német minőségnek (Haas & Sohn) és a tradicionális norvég (Jotul) gyártásnak köszönhetően a legmagasabb tüzeléstechnikai elvárásoknak felelnek meg a magas fokú design felhasználásával!

Társaságunk másik fő profilja a kovácsoltvas kerítések, korlátok, bútorok, lakberendezési kiegészítők gyártása és forgalmazása, továbbá a kerítéselemek, korlátok kialakításához szolgáló díszítőelemek forgalmazása, figyelembe véve a kedves vásárlónk egyedi elképzeléseit is!
A legtöbb típusú összeállítás már katalógusból is választható, de ha teljesen egyedi kivitelről van szó, abban is szívesen állunk ügyfelünk rendelkezésére, segítünk elképzelésüket a kivitelezhető formába önteni és megtervezni!

Cégünk elsődleges célja és törekvése, hogy az általunk forgalmazott termékek a kedves vásárló minden elvárásának maradéktalanul megfeleljenek. Minden esetben nagy gondot fordítunk arra, hogy a vevő elképzeléseivel, a helyszín adottságaival és az otthon stílusával harmonizáló dolgok szülessenek.
A kivitelezés minden fázisában ügyelünk a szakmai munka és az alkalmazott anyagok kiváló minőségére. Így 4-5 napon belül elkészülhet a kandalló, amely hosszú időn keresztül nagy örömet szerez leendő tulajdonosának.

Mobil: 06-30/25-66-426, 30/96-93-555